KÜZDENI MINDIG, FELADNI SOHA

RÁKTÉRÍTŐ

RÁKTÉRÍTŐ

#20 Titokzatos villámposzt

Na nem így terveztem

2020. május 12. - gyorsan1974

A holnapi nap nagyon izgi lesz. Végre elkezdődik a várva várt kemó. Szépen bejelentkezem reggel a Honvédban, majd irány a laborvizsgálat és a koronateszt, aztán befekvés az osztályra és szép nyugodtan várom a csütörtököt amikor is bekötik majd az első infúziómat és megindulnak a fincsi kis koktélok. Jó lesz? Nem. Hogy-hogy nem? Úgy, hogy nem így lesz. Mi van?

Az van, hogy nem mennek simán a dolgok. Mondjuk eddig sem úgy mentek, szóval nagyon is beleillik a mostani eset a sormintába. Aki rendszeresen olvassa a blogot az talán már pont annyira nem lepődik meg semmin mint én. Mondjuk annyi előnyötök azért van, hogy ezek a csuda dolgok legalább nem veletek történnek. Mondjuk őszintén remélem, hogy soha nem is fognak. 

Szóval felhívtam ma a dokibácsit, hogy beszéljünk, mert holnap lenne esedékes a bevonulás és tisztázzunk néhány nyitott kérdést. Na nem vette fel a telefont. Volt már ilyen, nyilván dolga volt, majd visszahív. Vagy ha mégsem, majd megpróbálom később. Az első verzió jött be, alig több mint húsz perc múlva csörgött a telefonom. Szokásomhoz híven most is párbeszéd formában mutatnám meg, hogy mi történt, de most egy kicsit mégis másképp lesz.

Üdvözlöm Reinhardt úr, látom keresett, de ma én is akartam már hívni. Történt valami?

titok.jpg

És idáig írom le, nem tovább. Nyilván sejthetitek, hogy komoly oka van annak, hogy nem osztom meg veletek a beszélgetést, a miérteket, csak a végeredményt. A végeredmény pedig az, hogy kb. két hetet halasztódik a kezelés. Persze felmerülhet bennetek, hogy többször olvashattátok tőlem, hogy mindent megírok nyíltan és őszintén és ez most ennek teljes mértékben ellent mond. És nem fogok veletek vitatkozni, mert tényleg ez a helyzet. De alaposan átgondoltam a jelenlegi szitut, a körülményeket, a lehetséges kimeneteleket és arra jutottam, hogy egyszerűen nem mondhatom el, hogy mi az ábra, mert kifejezetten így érzem helyesnek. Még akkor is így lesz ha ez némi arcvesztéssel jár. Egyébként aki ismer az tudja, hogy nálam ilyen nem nagyon fordulhat elő. És most mégis. 

Viszont rengetegen követitek, hogy mi történik velem. Sokan aggódtok, féltetek, izgultok értem. Számtalan levelet, üzenetet, telefonhívást kaptam, amiben sok sikert és kitartást kívántok holnapra. És veletek nem tehetem meg, hogy ne írjam legalább azt le, hogy nincs holnap indulás, van még kb. két hét izgulnivaló a kezdésig. Kérlek, érjétek be ennyivel. Tudom, hogy ez a poszt így konkrétan szar és hiányos, de sajnos ez van. Nem így terveztem. Az vigasztaljon mindenkit, hogy még így is nekem a rosszabb. Hehe. Nemsokára találkozunk.

Addig is, ne feledjétek:

Keressétek, kövessétek, lájkoljátok a Ráktérítő blog Facebook oldalát, hogy elsőként értesülhessetek az új posztok érkezéséről, és elérhessetek olyan tartalmakat, amik itt nem jelennek meg! 

 Klikk ide 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hodgkin-rak.blog.hu/api/trackback/id/tr2315685500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

privatszf 2020.05.13. 20:20:19

Csak most olvasom. Ma többször eszembe jutottál. Ne aggódj a hitelességedért, ettől nem csorbult:) Tudom, hogy várni a legnehezebb (én Anyuval éltem végig), de most tényleg speckó a helyzet. Amúgy, bár nem mostanában volt, de a higiénia miatt ne aggódj, vigyáznak Rátok. Nekünk meglepően jó tapasztalatunk volt. Bármilyen közhely, de minden rendben lesz, mert így kell lennie! Vigyázz magadra! Ui: legalább láthattad a csapatod a tv-ben:) vagy az tegnap volt?:D

gyorsan1974 2020.05.13. 20:46:23

@privatszf: köszi a kedves szavakat, na meg, hogy gondolsz rám :) ha valami miatt aggodnóm kell, az bizony a kórház. ha valahol jó esélyem van megfertőződni, akkor az ott lesz. Én megteszem amit lehet. A meccseket a kórházból is nézni fogom :)

Karvaly Gellért 2020.05.21. 21:53:33

Van sejtésem, miért halasztottad el - és arra tippelek, több ok együtt van a háttérben. Áldozatként indultál, most játszmát kezdtél. Kitartást és sok erőt kívánok Neked és Nektek!

gyorsan1974 2020.05.21. 21:55:27

@Karvaly Gellért: nem mondtam, hogy én halasztottam el, és nem vagyok áldozat :) köszönöm a jókivánságokat :)

Karvaly Gellért 2020.05.21. 22:08:28

Ez jogos, valóban nem mondtad. Drukkolok.
süti beállítások módosítása